Tink Belastingadvies

Afspelen
Leestijd: 2 minuten
Delen:

Ik was wel echt door mijn energie heen. Ik had geen helder doel, ik kon geen goede besluiten nemen. Ik was gewoon een beetje, ja hoe zal ik het zeggen – nou niet een beetje – ik was echt wel in een soort impasse, zeg maar.

Wezenlijke vragen

Wat ga je doen met je tijd, hoe ontwikkel ik mezelf, waar gaan we naartoe met het bedrijf. Nou ja allemaal van dat soort wel wezenlijke vragen. Maar ook wel verder denken en kijken toch van, hoe voorkom ik dat ik daar weer in terecht kom. Waarom zit ik hier überhaupt in. En ik had het zelf ook niet gekund, want je zit er op dat moment gewoon in.

Leren voelen

Deborah die heeft me eruit getrokken met begeleiding, vragen, gesprekken en dat je gewoon weer leert voelen wat er bij jezelf binnenkomt en op een goede manier daarmee om leert gaan. Niet vluchten. Het complete plaatje. Dat ik niet meer draai op alleen mijn verstand, want dat deed ik eigenlijk vooral, met eigenlijk een heel groot stuk, dat gevoel dan, buiten beschouwing latend. Deborah heeft me geleerd om dat toe te laten en te combineren met elkaar.

Ik leef gewoon mijn leven en wat komt, komt er, en ja dat pakken we beet. En daar heb ik vertrouwen in. Ik heb weer het gevoel dat ik het aankan.

Met de billen bloot

Wat ze mij geleerd heeft kan ze zelf erg goed, maar het is geen programma wat afgewerkt wordt, alles behalve. Terwijl ik toch echt wel heel duidelijk kan zeggen: hier stond ik, en dit heb ik bereikt. Dus je haalt je doelen wel als je ze zou willen formuleren en stellen, komen ze er. Ze laat zich ook niet voor de gek houden, dat vind ik ook wel heel mooi. Want je hebt natuurlijk de neiging soms om iets te presenteren op een bepaalde manier, van nou: zo verkoop ik het. Totdat Deborah dan een bepaalde vraag stelt. Zo van: waarom dan? En dan moet je toch soms met de billen bloot. Nou en zo legt ze eigenlijk bloot wat er onder zit en daar ga je dan over nadenken, mee werken. Die tools krijg je mee. Ja en zo bouw je iedere keer verder en dat gaat heel intuïtief.

Plezier in het leven

Dat plezier zeg maar, in het leven, dat klinkt heel dramatisch maar dat is toch wel de kern, is daarmee gewoon voor een groot deel hersteld. En daar ben ik heel blij mee.

Wil je hetzelfde als Martin ervaren?
Plan hier je kennismakingsgesprek