Hademax

Afspelen
Leestijd: 1 minuut
Delen:

Mijn situatie voordat ik met Deborah ging werken vond ik zelf eigenlijk prima. Ondernemer. Wel hard werken. Ik had behoefte aan meer vrije tijd. Maar vooral ook behoefte aan efficiënter werken. Dat was wel iets wat bij mij een beetje onderhuids zat.

Nog meer uit het ondernemerschap halen

Op de een of andere manier triggerde het mij om te kijken wat ik als ondernemer er nog meer uit kan halen. De invloed die het coachingstraject en ook de persoon Deborah gehad heeft is dat ik echt geduldiger ben geworden. Meer berusting. Misschien ook dat het stukje zelfvertrouwen over onverwerkte zaken in je ondernemersleven dat dat ook heeft bijgedragen.

Nadenken over je eigen zijn en hoe je ontwikkeld bent

Het hele coachingstraject met Deborah maar ook de persoonlijke kennismaking heeft inderdaad gebracht dat je over je eigen zijn, je persoonlijkheid en hoe je ontwikkeld bent gaat nadenken.

Het is niet zo dat zij dat stuurt maar wel triggert. En op een manier die ik zo aangenaam vond dat ik heb besloten om voor een 2e traject te gaan destijds. Coach en persoon Deborah, was in mijn ervaring, eigenlijk één. Zij is niet bang om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Daarmee vind ik dat je unieke resultaten bereikt.

Dichterbij mijzelf en daardoor meer vrije tijd

Ik denk dat ik dichter bij mezelf ben gekomen en daardoor anders en efficiënter ben gaan ondernemen. En dus direct mijn doel heb bereikt om efficiënter met mijn tijd om te gaan. En dus daardoor ook meer vrije tijd te hebben.

Ik denk dat elke ondernemer, ook de zelfverzekerde en die stevig in zijn schoenen staat, alles onder controle heeft. Dat het denk ik heel goed is om jezelf te reflecteren in zo’n proces. En zeker als je op zoek bent naar persoonlijke groei. Dan zou ik haar absoluut aanraden.

Wil je hetzelfde als Rick ervaren?
Plan hier je kennismakingsgesprek