RDM Design

Leestijd: 1 minuut
Delen:

Het afgelopen half jaar heb ik met jou een traject doorlopen. Niet omdat ik geen balans kon vinden tussen privé en mijn werk, maar omdat jij zo zeker wist dat er meer in mij zit dan dat ik liet zien op dat moment.

Loslaten en hart volgen

In dit half jaar is er veel gebeurd. Ik heb personeel aangenomen. Dat was een hele grote stap voor mij omdat ik het heel eng vind om zaken uit handen te geven. Ook om die reden was de stap om 4 weken op vakantie te gaan zo moeilijk. De beslissingen die ik heb genomen heb ik mede dankzij jou doorgezet. Het was jouw idee om mijn diensten aan te gaan bieden in een full service pakket (een all- in samenwerking), om mijn hart te kunnen volgen en bedrijven pro actief te helpen met hun vormgeving en communicatie.

Sleutel tot succes

Mijn grootste probleem was, en is nog steeds, dat ik alles wat ik doe normaal vind. Hierdoor vind ik het vreemd om een complimentje te krijgen. Dit hield mij ook tegen in de groei van mijn bedrijf. Omdat ik mezelf zag als een van de velen. Dankzij jou zie ik in dat mijn denkwijze en werkwijze uniek zijn en dat dat mijn sleutel tot succes is.

Wil je hetzelfde als Ronja ervaren?
Plan hier je kennismakingsgesprek