Verschil maken in het leven van ondernemers

Ik ben gedreven, ambitieus, mensgericht, eerlijk, kritisch, direct als het nodig is, komt snel tot de kern, houd van diepgang en concreetheid. Daarbij zie ik in een oogopslag het grote geheel en voel aan welke (subtiele) veranderingen nodig zijn. Kwaliteiten die ik op een natuurlijke manier inzet in de coachingstrajecten. Ik ben Deborah Holleman, een nuchtere Rotterdamse dame uit 1975 en ondernemer sinds 2014, en krijg een voldaan gevoel als ik het verschil kan maken in het leven van anderen. Lees hier de ervaringen van Rotterdamse ondernemers.

Plan een (online) gesprek
Afspelen
Zorg goed voor jezelf. Dat is het beste wat je kunt doen.

Grondig zelfonderzoek

‘Doe waar je goed in bent en wat je leuk vindt, want dat geeft je energie.’ Het is mijn levensmotto. Dat ik zelf niet altijd volgens mijn motto heb geleefd, heb ik geweten. Alle ballen in de lucht houden, zowel privé als zakelijk, was de normaalste zaak voor mij. In 2012 kreeg ik een burn-out. Mijn energieniveau was gedaald tot ver beneden nul. Om uit de situatie te komen ben ik mezelf grondig gaan onderzoeken. Want om erachter te komen hoe het zover was gekomen, moest ik op zoek naar hoe ik ben geworden wie ik ben.

Hoogsensitief

Door mijn zoektocht ontstond mijn nieuwsgierigheid naar hoe wij als mens in elkaar steken. En ontdekte ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Niet alleen fysiek, ook mentaal en emotioneel.  Mijzelf leren kennen, op verschillende vlakken, helpt mij elke dag om dichtbij mijzelf te blijven. Het geeft vertrouwen en rust. Ook leerde ik iets over mijzelf: ik ben hoogsensitief. Ik pik stemmingen en gevoelens van anderen snel op, waardoor ik snel de vinger op de zere plek kan leggen. Een gave wat ik inzet in mijn werk als coach.

Succesvol ondernemen

Met mijn kwaliteiten, kennis en ervaring uit mijn persoonlijke zoektocht, help ik als ondernemerscoach ondernemers om vol energie in het ondernemerschap te staan. Hoe haal je alles uit jezelf en uit je bedrijf zonder dat het ten koste gaat van jezelf? Inmiddels heb ik  1500+ coachgesprekken gehad, en boeken mijn klanten grote resultaten. Om succesvol te ondernemen, plezier te hebben in het ondernemerschap en je privétijd kwalitatief te besteden, is het nodig om eerst naar jezelf kijken.