Buro Pats

Leestijd: 1 minuut
Delen:

Vanaf april zijn we gestart en is er zo bizar veel gebeurd. Maar het is zo fijn jou als begeleiding daarin te hebben. Je bent vergelijkbaar met een goede rails van een reusachtige achtbaan, want dat is wat jij doet. Je stuurt continu mee of tegen waar het nodig is maar laat het karretje wel op z’n eigen tempo en manier vooruit gaan. Vaak legde je wat nieuwe rails aan zodat ik een andere richting op ging, wat nieuw en eng was, maar de rails was aangelegd door jou, dat waar ik volledig op vertrouw en dat heb je meer dan waar gemaakt. De rails was soepel en glad maar de ups en downs waren heftig, maar nodig! Zonder pijn geen groei, of terwijl zonder ups en downs, geen vaart.. Jaja ik begrijp het nu wel.

Op een natuurlijke manier uit comfort zone

Ik vind het super hoe jij echt naar de persoon kijkt en daar zo goed op inspeelt en op een natuurlijke manier iemand uit z’n comfort zone trekt en toch even dat zetje geeft. En dan die geniepige lachjes, spontane oefeningen, irritante vragen, brain-brekers, confrontaties, lachen, huilen, meditaties, spiegels, schrijven, natuur, dromen en berekeningen; ja ik heb ook een aantal keer gedacht: waar ben ik aan begonnen. Maar toch heb ik er achteraf allemaal zó van genoten, heerlijk. Het is zelfs verslavend!

Meer rust en ruimte voor mijzelf

Ik ben echt een nieuw mens en ben echt van mezelf gaan houden. Wat ik verder allemaal heb geleerd en meegemaakt? Waarde in liefde, geld en vooral eigenwaarde. Rust en ruimte voor mezelf, krachtiger communiceren en luisteren en vertrouwen op mijn intuïtie. En het besef dat ik echt wel iemand om hulp mag vragen en een coach kan gebruiken. Je vroeg laatst hoe ik terug kijk op afgelopen jaar; een bewogen jaar met 1 mooiste herinnering die ik je niet verteld hebt. Dat is dat ik gekozen heb voor jou en jij op een best bijzondere wijze in mijn leven bent gekomen. Debor, je hebt een prachtig vak en je bent er steengoed in. Ik ben je eeuwig dankbaar.

Wil je hetzelfde als Patricia ervaren?
Plan hier je kennismakingsgesprek