De zoektocht naar wat ik ben

Leestijd: 2 minuten
Delen:
Energie, Tijd

Wat ben je en wat doe je? Die vraag komt nogal eens voorbij op netwerkbijeenkomsten. Een moment val ik dan stil. Ondanks dat ik goed weet waar ik de Rotterdamse ondernemers mee help, kan ik het nog niet vatten in één woord. Het ligt voor de hand om mezelf coach te noemen, maar juist met dat woord heb ik nogal moeite.

Aan de ene kant vinden mensen het kennelijk fijn om een beeld te vormen bij een naam. Aan de andere kant wil ik niet in een hokje gestopt worden samen met alle andere coaches. Het zijn er ook zoveel. Het is dat anderen het beestje een naam willen geven, maar als ik heel eerlijk ben, dan boeit dat mij niet zo.

Mijn Rotterdamse aanpak

Zoals alle andere coaches. Ik heb mijn eigen Rotterdamse aanpak; ik zeg waar het op staat, ik ga de diepte in, ik zorg dat je bij jezelf komt, ik zet je aan het denken en maak dingen bij je los die jou tegenhouden. Daardoor maak jij keuzes, waarmee je het beste uit jezelf haalt. Kortom, ik haal je uit de comfortzone. Nee, dat is niet altijd fijn, maar daar zit wel jouw groei.

‘Ik wil vooral niet zeggen wat jij moet doen. Je bent niet voor niks ondernemer geworden, dat weet je zelf wel.’ Wat ik wel wil is resultaat boeken bij ondernemers die:

  • Verder willen komen dan waar ze nu staan;
  • Meer rust en grip willen;
  • Stabiliteit zoeken in het bedrijf.

Samen ontdekken we jouw groeikansen

Soms is het gewoon fijn dat in de drukte van de dag iemand je aandacht geeft en echt luistert. Dat het even alleen om jou draait. Iemand waarmee je samen in de spiegel kijkt om je blinde vlek op te sporen. Ik geloof in ‘samen kom je verder dan alleen’. Niet voor niks hebben succesvolle ondernemers een coach. Ook ik heb een business coach. Ik vind het fijn dat er iemand is die mij op het pad houdt als dat nodig is.

Persoonlijke groei is zakelijke groei

en belangrijke sleutel tot het succes van je bedrijf. Het begint bij jou. Dus ik ben….
Dus als het beestje toch een naam moet krijgen, ben ik de RotterdamseOndernemerscoach. Als ik jou als ondernemer mag helpen naar meer rust, grip en voldoening op persoonlijk en zakelijk vlak is mijn missie geslaagd. Wat ik ook ben of hoe ik het ook noem.

  • Wil je meer uit jezelf halen?
  • Voel je nu meer onrust dan rust?
  • Wil je meer grip op je bedrijf?

Wil jij weten wat jij in jouw situatie kan doen? Laten we kennismaken met elkaar. Ik help je graag op weg.