Ervaren ondernemerscoach

Als ervaren ondernemerscoach begeleid ik je als ondernemer op basis van een eigen ontwikkelde methode – de DEAL-methode® – om een bedrijf te bouwen dat in dienst staat van jou en de dingen die je belangrijk vindt in het leven, ondanks de drukte en zonder jezelf voorbij te lopen. Waardoor ondernemersplezier en voldoening als vanzelf ontstaan en geen doel op zich meer is.

Over Deborah

Tevreden klanten, mooie resultaten

Het heeft voor mij gecreëerd dat ik op dit moment zeer goed in mijn vel zit. Dat ik heel veel rust in mijn werk heb.

“ Het verschil tussen nu en een paar jaar terug is wel dat ik nog steeds heel erg betrokken ben bij mijn bedrijf, want dat verandert in die zin niet, maar de wijze waarop je betrokken bent is veranderd. Je kijkt veel meer naar het bedrijf als een geheel, in plaats van dat je denkt dat jij het bedrijf bent en dat jij alles moet doen.”

Deborah versterkt de frequenties tussen mij en mijn compagnon, waardoor we elkaar nu versterken.

“Elk geluid heeft zijn eigen frequentie. Dit geldt ook voor mij en mijn compagnon. Maar pas als je twee frequenties op elkaar af kunt stemmen, kunnen zij elkaar echt versterken. Dat is wat Deborah, als Rotterdamse Ondernemerscoach, toevoegt aan onze gesprekken. Want elkaar horen brengt je samen, maar elkaar begrijpen brengt je verder.“ 

Door die vrijheid heb ik weer meer plezier in mijn werk, kan ik mij beter focussen op oplossingen voor mijn klanten. En als ik zakelijk lekker in mijn vel zit dan neem ik dat ook mee naar huis.

“Mijn bedrijf slokte mij helemaal op en dat ging ten koste van mijn privéleven en de lol in mijn werk. Dankzij Deborah is dat veranderd. Ik heb mijzelf beter leren kennen waardoor meer zelfvertrouwen heb en daardoor zakelijk keuzes maak die beter bij mij passen. Ik heb weer meer plezier in mijn werk en kan mij beter focussen op oplossingen voor mijn klanten. En als ik zakelijk lekker in mijn vel zit dan neem ik dat ook mee naar huis.”

Waarom een ondernemerscoach?

1.Ik kan het toch zelf wel?

Om uit de vicieuze cirkel te komen van steeds harder en meer werken is het nodig dat iemand met je meekijkt in wat jij nodig hebt. Het is voor ieder mens lastig om zijn eigen blinde vlekken te zien. Wil je verder komen met je bedrijf dan kan je niet anders dan zelf in de spiegel kijken. Jouw bedrijf is een verlengstuk van wie jij bent. Alles zelf blijven doen is juist hetgeen wat je op een gegeven moment doet stagneren. 

2.Ik ben best vaak thuis

Lukt het je om de dagelijkse werkzaamheden achter je te laten als je thuis bent, of gaat de zaak nog regelmatig door je hoofd heen? Ondernemerschap zit in je bloed en zal je altijd bezig houden. Je haalt het beste uit jezelf en je bedrijf vanuit rust. Je creativiteit, wat je als ondernemer wilt inzetten, komt dan pas meer tot uiting. Daar word jij blij van, maar ook je dierbaren. Want als jij rust hebt, heb je ook meer aandacht voor het thuisfront. 

3.Ik bepaal zelf wat er gebeurt

Helemaal mee eens. Een goede coach laat je inzien wat jij nodig hebt, laat je bewuster worden van jezelf, laat je een andere zienswijze zien, laat je je belemmeringen ervaren en geeft je handvatten om ze aan te gaan, laat je jouw potentie zien, een nieuw perspectief en zorgt voor verheldering zodat jij leert keuzes te maken ten gunste van jouw welzijn en daardoor ook voor je ondernemerschap en je bedrijf. 

Persoonlijke verdiepingssessie

Je wilt graag het tij keren, maar hoe doe je dat? Tijdens een verdiepingssessie van zo’n twee uur verkennen we wat er voor jou nodig is en ontvang je een afgestemd advies. In dit gesprek komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Hoe is de situatie nu? Waar loop je op vast? Weet je hoe je het anders zou willen?
  • Hoe vind je een gezondere balans tussen ondernemerschap, jezelf en je dierbaren?
  • Hoe onderneem je vanuit innerlijke rust ondanks de drukte!?
  • Hoe ervaar je meer ondernemersplezier en voldoening zonder jezelf te verliezen.

De eenmalige investering is € 795,- ex btw.

Plan een sessie

Individuele en/of Organisatie coaching

Je bedrijf is een verlengstuk van jou. Als je dingen wilt veranderen dan start het bij jou. Het is belangrijk te weten wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je doet en wat de invloed hiervan is op jezelf, je omgeving en je bedrijf.

De ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap staat centraal waardoor duidelijkheid, rust en tijd voor jezelf ontstaat. Ik begeleid je in een 1 op 1 maatwerktraject  waarbij ik aansluit op wat jij nodig hebt. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en behoefte vervolgen we dit in een organisatie-coachingstraject.

Plan een kennismaking

Dagsessie: Je bedrijf in dienst van jou

Op regelmatige basis organiseer ik een 1- daagse waarin je ontdekt hoe je een bedrijf bouwt dat in dienst staat van jou en de dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven, ondanks de drukte en zonder dat je jezelf voorbij loopt.

Je krijgt deze dag geen stappenplannen of top- 10 tips. Ik wil dat je zelf gaat ervaren wat jij hiervoor nodig hebt, en dat is voor iedereen anders.

Anders, op een manier waarbij jij jezelf tot een prioriteit maakt en met praktische stappen dingen in beweging zet.

Meer informatie