Ervaren ondernemerscoach

Als ervaren ondernemerscoach begeleid ik je als ondernemer op basis van een eigen ontwikkelde methode – de DEAL-methode® – naar meer ondernemersplezier, meer tijd voor jezelf en dierbaren en leer ik je hoe je vanuit rust kan ondernemen, ondanks de drukte.

Over Deborah

Tevreden klanten, mooie resultaten

Nu kan ik af en toe zeggen dat ik even lekker op de motor weg ga of eerder naar huis. Allemaal keuzes die mij en mijn gezin ten goede komen. Dat het uiteindelijk ook professionele, zakelijke groei meebracht is mooi meegenomen.

“Mijn leven was stressvol. Voor de buitenwereld hield ik alles mooi, ik durfde mijzelf niet bloot te geven en dus kropte ik dingen op. Dat zorgde voor irritatie en had “storm en ruis” in mijn hoofd en voelde constant druk. Ik accepteer dingen nu makkelijker en geef toe aan meer rust en tijd voor mezelf. Schuldgevoel neemt daarbij niet meer de overhand. Nu kan ik af en toe zeggen dat ik even lekker op de motor weg ga of eerder naar huis. Allemaal keuzes die mij en mijn gezin ten goede komen. Dat het uiteindelijk ook professionele, zakelijke groei meebracht is mooi meegenomen”.

Ik ervaar rust en ruimte voor mezelf, kan krachtiger communiceren en luisteren en vertrouwen op mijn intuïtie.

“Ik vind het super hoe jij echt naar de persoon kijkt en daar zo goed op inspeelt en op een natuurlijke manier iemand uit z’n comfort zone trekt en toch even dat zetje geeft. Ja ik heb ook een aantal keer gedacht: waar ben ik aan begonnen. Maar toch heb ik er achteraf allemaal zó van genoten, heerlijk. Het is zelfs verslavend! Ik ervaar rust en ruimte voor mezelf, kan krachtiger communiceren en luisteren en vertrouwen op mijn intuïtie.”

Ik ben dichter bij mezelf gekomen en daardoor anders en efficiënter gaan ondernemen.

“Mijn situatie vond ik zelf eigenlijk prima. Ondernemer. Wel hard werken. Ik had behoefte aan meer vrije tijd. Maar vooral ook behoefte aan efficiënter werken. Dat was wel iets wat bij mij een beetje onderhuids zat. Door dichterbij mijzelf te komen ben ik anders en efficiënter gaan ondernemen en daardoor heb ik nu meer vrije tijd.”

Waarom een ondernemerscoach?

1.Ik kan het toch zelf wel?

Om uit de vicieuze cirkel te komen van steeds harder en meer werken is het nodig dat iemand met je meekijkt in wat jij nodig hebt. Het is voor ieder mens lastig om zijn eigen blinde vlekken te zien. Wil je verder komen met je bedrijf dan kan je niet anders dan zelf in de spiegel kijken. Jouw bedrijf is een verlengstuk van wie jij bent. Alles zelf blijven doen is juist hetgeen wat je op een gegeven moment doet stagneren. 

2.Ik ben best vaak thuis

Lukt het je om de dagelijkse werkzaamheden achter je te laten als je thuis bent, of gaat de zaak nog regelmatig door je hoofd heen? Ondernemerschap zit in je bloed en zal je altijd bezig houden. Je haalt het beste uit jezelf en je bedrijf vanuit rust. Je creativiteit, wat je als ondernemer wilt inzetten, komt dan pas meer tot uiting. Daar word jij blij van, maar ook je dierbaren. Want als jij rust hebt, heb je ook meer aandacht voor het thuisfront. 

3.Ik bepaal zelf wat er gebeurt

Helemaal mee eens. Een goede coach laat je inzien wat jij nodig hebt, laat je bewuster worden van jezelf, laat je een andere zienswijze zien, laat je je belemmeringen ervaren en geeft je handvatten om ze aan te gaan, laat je jouw potentie zien, een nieuw perspectief en zorgt voor verheldering zodat jij leert keuzes te maken ten gunste van jouw welzijn en daardoor ook voor je ondernemerschap en je bedrijf. 

Persoonlijke verdiepingssessie

Je wilt graag het tij keren, maar hoe doe je dat? Tijdens een verdiepingssessie van zo’n twee uur verkennen we wat er voor jou nodig is en ontvang je een afgestemd advies. In dit gesprek komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Hoe is de situatie nu? Waar loop je op vast? Weet je hoe je het anders zou willen?
  • Hoe vind je een gezondere balans tussen ondernemerschap, jezelf en je dierbaren?
  • Hoe onderneem je vanuit innerlijke rust ondanks de drukte!?
  • Hoe ervaar je meer ondernemersplezier en voldoening zonder jezelf te verliezen.

Plan een sessie

Individuele coaching

Je bedrijf is een verlengstuk van jou. Als je dingen wilt veranderen dan start het bij jou. Het is belangrijk te weten wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je doet en wat de invloed hiervan is op jezelf, je omgeving en je bedrijf.

De ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap staat centraal waardoor duidelijkheid, rust en tijd voor jezelf ontstaat. Ik begeleid je in een 1 op 1 traject of in een groep met andere ondernemers, waarbij persoonlijke aandacht altijd de basis is.

Plan een kennismaking

Dagsessie: Ontsnap aan de waan van de dag

Op regelmatige basis organiseer ik een 1 daagse waarin je de kracht van tijd voor jezelf ervaart en je ontdekt waarom rust essentieel is voor je ondernemerschap.

We gaan dieper in op wezenlijke vragen zoals “waar doe ik het eigenlijk voor?” of “hoe kan ik mijn ondernemersleven zo organiseren dat ik er ook langdurig voldoening uit haal?” Je perspectief verbreedt en verdiept zich door de verbinding met jezelf, anderen en de omgeving.

Meer informatie