Ervaren ondernemerscoach

Als ervaren ondernemerscoach begeleid ik je als ondernemer op basis van een eigen ontwikkelde methode – de DEAL-methode® – naar meer ondernemersplezier, meer tijd voor jezelf en dierbaren en leer ik je hoe je vanuit rust kan ondernemen, ondanks de drukte.

Over Deborah

Tevreden klanten, mooie resultaten

Deborah versterkt de frequenties tussen mij en mijn compagnon, waardoor we elkaar nu versterken.

“Elk geluid heeft zijn eigen frequentie. Dit geldt ook voor mij en mijn compagnon. Maar pas als je twee frequenties op elkaar af kunt stemmen, kunnen zij elkaar echt versterken. Dat is wat Deborah, als Rotterdamse Ondernemerscoach, toevoegt aan onze gesprekken. Want elkaar horen brengt je samen, maar elkaar begrijpen brengt je verder.“ 

Het heeft voor mij gecreëerd dat ik op dit moment zeer goed in mijn vel zit. Dat ik heel veel rust in mijn werk heb.

“ Het verschil tussen nu en een paar jaar terug is wel dat ik nog steeds heel erg betrokken ben bij mijn bedrijf, want dat verandert in die zin niet, maar de wijze waarop je betrokken bent is veranderd. Je kijkt veel meer naar het bedrijf als een geheel, in plaats van dat je denkt dat jij het bedrijf bent en dat jij alles moet doen.”

Ik heb meer rust gekregen, zowel in mijzelf als in de organisatie. Ik kan zaken beter loslaten en delegeren. Hierdoor heb ik zelf meer tijd om te ondernemen en te innoveren.

“Voordat ik met Deborah ging werken was ik nogal chaotisch voor mijzelf. Dit zag ik zelf niet. Van nature ben ik een echte denker, met als nadeel dat je hoofd uiteindelijk overloopt. Ik kwam erachter dat ik een control freak ben en daardoor graag alles zelf doe. Als ondernemer zag ik daardoor minder kansen om met ondernemen bezig te zijn. Nu kan ik zaken beter loslaten en delegeren en heb ik meer tijd om te ondernemen en te innoveren. Ik wilde meer rust in mijn hoofd, dat is gelukt. Hierdoor heb ik ook een hoger energieniveau en ervaar ik meer rust en minder stress. En dat merken ze thuis ook. Mijn relatie was absoluut niet slecht, maar de communicatie tussen ons is wel verbeterd, wat ons toch weer dichter bij elkaar brengt”.

Waarom een ondernemerscoach?

1.Ik kan het toch zelf wel?

Om uit de vicieuze cirkel te komen van steeds harder en meer werken is het nodig dat iemand met je meekijkt in wat jij nodig hebt. Het is voor ieder mens lastig om zijn eigen blinde vlekken te zien. Wil je verder komen met je bedrijf dan kan je niet anders dan zelf in de spiegel kijken. Jouw bedrijf is een verlengstuk van wie jij bent. Alles zelf blijven doen is juist hetgeen wat je op een gegeven moment doet stagneren. 

2.Ik ben best vaak thuis

Lukt het je om de dagelijkse werkzaamheden achter je te laten als je thuis bent, of gaat de zaak nog regelmatig door je hoofd heen? Ondernemerschap zit in je bloed en zal je altijd bezig houden. Je haalt het beste uit jezelf en je bedrijf vanuit rust. Je creativiteit, wat je als ondernemer wilt inzetten, komt dan pas meer tot uiting. Daar word jij blij van, maar ook je dierbaren. Want als jij rust hebt, heb je ook meer aandacht voor het thuisfront. 

3.Ik bepaal zelf wat er gebeurt

Helemaal mee eens. Een goede coach laat je inzien wat jij nodig hebt, laat je bewuster worden van jezelf, laat je een andere zienswijze zien, laat je je belemmeringen ervaren en geeft je handvatten om ze aan te gaan, laat je jouw potentie zien, een nieuw perspectief en zorgt voor verheldering zodat jij leert keuzes te maken ten gunste van jouw welzijn en daardoor ook voor je ondernemerschap en je bedrijf. 

Persoonlijke verdiepingssessie

Je wilt graag het tij keren, maar hoe doe je dat? Tijdens een verdiepingssessie van zo’n drie uur verkennen we wat er voor jou nodig is en ontvang je een afgestemd advies. In dit gesprek komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Hoe is de situatie nu? Waar loop je op vast? Weet je hoe je het anders zou willen?
  • Hoe vind je een gezondere balans tussen ondernemerschap, jezelf en je dierbaren?
  • Hoe onderneem je vanuit innerlijke rust ondanks de drukte!?
  • Hoe ervaar je meer ondernemersplezier en voldoening zonder jezelf te verliezen.

Plan een sessie

Individuele coaching

Je bedrijf is een verlengstuk van jou. Als je dingen wilt veranderen dan start het bij jou. Het is belangrijk te weten wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je doet en wat de invloed hiervan is op jezelf, je omgeving en je bedrijf.

De ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap staat centraal waardoor duidelijkheid, rust en tijd voor jezelf ontstaat. Ik begeleid je in een 1 op 1 traject of in een groep met andere ondernemers, waarbij persoonlijke aandacht altijd de basis is.

Plan een kennismaking

Dagsessie: Ontsnap aan de waan van de dag

Elke maand organiseer ik een dag waarin je ervaart wat het met je doet als je “gewoon” even stilstaat bij wie je bent en wat je doet. Je ervaart de kracht van rust en je ontdekt waarom rust essentieel is voor je ondernemerschap.

We gaan dieper in op wezenlijke vragen zoals “waar doe ik het eigenlijk voor?” of “hoe kan ik mijn ondernemersleven zo organiseren dat ik er ook langdurig voldoening uit haal?” Je perspectief verbreedt en verdiept zich door de verbinding met jezelf, anderen en de omgeving.

Meer informatie