Ervaren ondernemerscoach

Als ervaren ondernemerscoach begeleid ik je als ondernemer op basis van een eigen ontwikkelde methode – de DEAL-methode® – om succesvol te ondernemen zonder jezelf te verliezen en vanuit rust te bouwen aan je bedrijf, ondanks de drukte. Richt je bedrijf in naar jouw waarden en wat jij belangrijk vindt in het leven, en laat jouw potentie tot bloei komen. Op een natuurlijke wijze ontstaan ondernemersplezier en voldoening, waarbij innerlijke rust, vertrouwen en geluk worden ervaren.

Over Deborah

Tevreden klanten, mooie resultaten

Dankzij jou zie ik in dat mijn denkwijze en werkwijze uniek zijn en dat dat mijn sleutel tot succes is.

“In dit half jaar is er veel gebeurd. Ik heb personeel aangenomen. Dat was een hele grote stap voor mij omdat ik het heel eng vind om zaken uit handen te geven. De beslissingen die ik heb genomen heb ik mede dankzij jou doorgezet en ben ik mijn hart gaan volgen om bedrijven pro actief te helpen met hun vormgeving en communicatie.”

Het heeft voor mij gecreëerd dat ik op dit moment zeer goed in mijn vel zit. Dat ik heel veel rust in mijn werk heb.

“ Het verschil tussen nu en een paar jaar terug is wel dat ik nog steeds heel erg betrokken ben bij mijn bedrijf, want dat verandert in die zin niet, maar de wijze waarop je betrokken bent is veranderd. Je kijkt veel meer naar het bedrijf als een geheel, in plaats van dat je denkt dat jij het bedrijf bent en dat jij alles moet doen.”

De afdeling verkoop kan zich nu richten op een beter verkoopresultaat en intensiever contact met de klanten.

“Door haar nuchtere, deskundige en analytische kijk kon Deborah al snel aangeven met welke aanpak een efficiëntere manier van werken tot stand kon worden gebracht. En dat werpt intussen zijn vruchten af. Deborah Holleman heeft veel kennis van zaken en het was een genoegen om met haar samen te werken. De inzet van Deborah heeft geleid tot slimmer gebruik van digitalisering, betere werkprocessen en een hechter teamverband. De afdeling verkoop kan zich nu richten op een beter verkoopresultaat en intensiever contact met de klanten.”

Waarom een ondernemerscoach?

1.Ik kan het toch zelf wel?

Om uit de vicieuze cirkel te komen van steeds harder en meer werken is het nodig dat iemand met je meekijkt in wat jij nodig hebt. Het is voor ieder mens lastig om zijn eigen blinde vlekken te zien. Wil je verder komen met je bedrijf dan kan je niet anders dan zelf in de spiegel kijken. Jouw bedrijf is een verlengstuk van wie jij bent. Alles zelf blijven doen is juist hetgeen wat je op een gegeven moment doet stagneren. 

2.Ik ben best vaak thuis

Lukt het je om de dagelijkse werkzaamheden achter je te laten als je thuis bent, of gaat de zaak nog regelmatig door je hoofd heen? Ondernemerschap zit in je bloed en zal je altijd bezig houden. Je haalt het beste uit jezelf en je bedrijf vanuit rust. Je creativiteit, wat je als ondernemer wilt inzetten, komt dan pas meer tot uiting. Daar word jij blij van, maar ook je dierbaren. Want als jij rust hebt, heb je ook meer aandacht voor het thuisfront. 

3.Ik bepaal zelf wat er gebeurt

Helemaal mee eens. Een goede coach laat je inzien wat jij nodig hebt, laat je bewuster worden van jezelf, laat je een andere zienswijze zien, laat je je belemmeringen ervaren en geeft je handvatten om ze aan te gaan, laat je jouw potentie zien, een nieuw perspectief en zorgt voor verheldering zodat jij leert keuzes te maken ten gunste van jouw welzijn en daardoor ook voor je ondernemerschap en je bedrijf. 

Persoonlijke verdiepingssessie

Je wilt graag het tij keren, maar hoe doe je dat? Boek een verdiepingssessie van ongeveer 2 uur, waarin je een op jouw afgestemd advies ontvangt. Dit advies omvat een analyse van jouw antwoorden op vooraf ontvangen vragen, gevolgd door een diepgaand persoonlijk gesprek. Mijn aanpak richt zich onder andere op de volgende punten:

  • Hoe is de situatie nu? Waar loop je op vast? Weet je hoe je het anders zou willen?
  • Hoe vind je een gezondere balans tussen ondernemerschap, jezelf en je dierbaren?
  • Hoe onderneem je vanuit innerlijke rust ondanks de drukte?
  • Hoe ervaar je meer ondernemersplezier en voldoening zonder jezelf te verliezen.

Eenmalige investering is € 795,- ex btw.

Plan een sessie

Persoonlijk Leiderschap & Business coaching

Je bedrijf is een verlengstuk van jou. Als je dingen wilt veranderen dan start het bij jou. Het is belangrijk te weten wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je doet en wat de invloed hiervan is op jezelf, je omgeving en je bedrijf en hoe je dingen anders leert doen in contact met jezelf.

De ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en zelfzorg staan centraal waardoor tijd, ruimte en aandacht voor jezelf ontstaan. Ik begeleid je in een 1 op 1 maatwerktraject waarbij ik aansluit op wat jij nodig hebt met coaching, training en advies. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en behoefte vervolgen we dit in een business ontwikkeltraject waarin ik de praktische kant voor je vertaal in wat je bedrijf nodig heeft qua strategie en structuur zodat je een authentiek bedrijf creëert wat in dienst staat van jou en jouw leven.

Investering vanaf € 1.040,- p.m. ex btw.

Plan een kennismaking

Onlinegroep Persoonlijk Leiderschap

Elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je deelnemen aan de onlinegroep Persoonlijk Leiderschap. Deze wekelijkse sessies bieden je een structuur om tijd voor jezelf te nemen, te reflecteren en te leren over jezelf, zodat je succesvol kunt ondernemen zonder jezelf te verliezen. Wat kun je verwachten:

  • Diepgaande gesprekken over onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en zelfzorg, en het ontwikkelen van jouw bewustzijn.
  • Interactieve uitwisselingen waarin je vragen kunt stellen en ideeën kunt delen.
  • Een mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden, te leren, te ontwikkelen en te groeien.

Deze groep is er om jouw (blijvende) ontwikkeling op een laagdrempelige manier te bevorderen en toegankelijk te maken, zodat je in een continue flow van bewustzijn, ontwikkeling en groei kunt blijven.

Investering € 249,- p.m.p.j. / € 349,- p.m.p.6m / € 495,- eenmalig ex btw.

Plan een kennismaking