Recensies 1-daagse

Deze ondernemers hebben deelgenomen aan de 1-daagse “Je bedrijf in dienst van jou” en vertellen wat hun ervaring is met mij als coach en wat deze dag voor heeft betekend. Wil je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor de 1-daagse

De voornaamste reden voor mij was om met andere ondernemers te praten en je gevoel te uiten. De dag verliep zoals ik wel redelijk had verwacht. Ontspanning en vooral het gevoel en je ervaringen delen. Deborah was op deze dag een volwaardige steun omdat zij nog dieper zoekt naar wat jij nodig hebt. Zo kwam ik erachter dat ik mijn ochtend ritueel wil veranderen en hoe ik meer tijd voor mijzelf hierin kan nemen. Ook kwam ik tot inzicht dat ik vaker groep coaching wil volgen en leerde ik dat als je meer tijd neemt voor jezelf dit niet alleen voor jezelf is maar ook voor je business. Dat vond ik een interessante ontdekking in mijn manier van tijd voor jezelf nemen. Alles bij elkaar was het een ontspannen dag met veel nieuwe inzichten.

Cynthia Fokkens Cfris

De keuze voor de omgeving was geweldig, eigenlijk zoals ik die mezelf had voorgesteld; een mooie en vooral rustgevende omgeving in de natuur. De samenstelling van de groep ondernemers was door Deborah zorgvuldig gedaan, ik voelde mij direct op m’n gemak. Achteraf ben ik ontzettend dankbaar dat ik mezelf de tijd heb gegund zo’n dag te ervaren. Ik heb mogen ervaren hoe het is om mijn grenzen aan te geven. Het is dan ook erg fijn dat Deborah er is om dit in goede banen te leiden, ervoor zorgen dat een ieder zijn grens zal worden bewaakt. De manier waarop de gesprekken werden gevoerd en begeleid heb ik als zeer prettig ervaren, de opdrachten die we hebben gedaan hebben mij veel inzichten over mezelf gegeven. Ook de inzichten van de andere ondernemers waren leerzaam en inspirerend. Al met al een hele leerzame, maar vooral mooie ervaring.

Stephan Verheij Finance@7

Leuk om kennis met je te maken

Ontdek samen met mij wat jouw mogelijkheden zijn.

Plan een (online) gesprek

Ik merkte aan mezelf dat ik een reset moment zocht om weer bewust te worden van hoe belangrijk het hebben van tijd voor jezelf is. Op een prachtige locatie in een Tipi tent aan water en midden in de natuur was ik met 2 andere ondernemers aanwezig. Heel de dag werd verzorgd met goed eten en onbeperkt drinken. We kregen vragen die ons ‘forceerde’ om dieper naar binnen te trekken en in alle rust ons zelf te observeren. Hieruit vloeide nieuwe inzichten die we met elkaar deelde en waardoor we ook van elkaar leerde. Mijn inzichten waren dat ik nu sneller en makkelijk herken wat mijn signalen zijn om me time te hebben. Maar ook hoe belangrijk en fijn het is om dit op regelmatige basis te doen. Tijd voor jezelf en hoe dit voor positieve invloed kan hebben op je werk/privé balans. Er zijn nog veel meer inzichten gekomen maar daarvoor kan je het beste en afspraak met mij maken.

Anne-Roos Radings Capture Life